Hirdetés

Házi feladat helyett ez a srác a Destiny történelmét adta be a tanárának

|

A trükk azonban feltűnt az oktatónak is, aki viszonylag hamar rá is talált a szöveg forrására.

Hirdetés

Sok mindenben különbözik a mai fiatalság a korábbi generációktól, de van, ami nem változik, hiszen ahogy régen, úgy most sem igazán szeretnek a diákok házi feladatot írni. Ám olyan ritkán történik, hogy valaki videojátékos történelemmorzsákat küld a tanárának a tényleges lecke helyett.

Hirdetés

Kis túlzással egy internetes enciklopédiának is lehetne nevezni az Ishtar Collective-et, ami tele van a Destiny franchise történelméhez kapcsolódó bejegyzésekkel, tudnivalókkal. Az oldal készítői pedig nemrég kaptak egy érdekes levelet egy angoltanárnőtől, aki azt írta nekik, hogy az egyik diákja gyakorlatilag az egész weboldalt elküldte neki naplóbejegyzésekként. A tisztánlátás kedvéért pedig megerősítést kért arról, hogy biztosan nem egy Lucas nevű srác írja az archívumot.

Na, többek között ezért nem szabad szóról-szóra átmásolni valamit a házi írása közben. Ti próbálkoztatok már hasonló trükkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)