Hirdetés

Őrületes Michael Jackson koreográfiák a Destiny-ben

|

A halloween minden játékot megfertőzött, de mindenhol máshogy ünneplik. Kinézetekkel, ikonokkal, bónuszokkal vagy zenés, táncos produkciókkal. Mint a Destiny-ben.

Hirdetés

Tudjátok van ez a lövöldözős játék, amiben az űrben bolyongva földönkívüli létformákra kell vadászni. Van nekik jó kis halloweenes tartalmuk is, de az igazán frankó dologgal csak most rukkoltak elő.

Létezik egy klán a Destiny világában, a Husky Raid, akik garantáltan az univerzum legjobb táncosai. Nem ez az első mesterien kidolgozott koreográfia, amit a fenti videóban virítottak, de talán mégis ez a legkülönlegesebb, hiszen ezt a videót a Pop Királya inspirálta.

Bele se merünk gondolni mennyi időbe került elérni azt, hogy a hat ember tökéletesen egyszerre mozogjon, hogy a képességeket másodpercre pontosan használják el. Mindenesetre le a kalappal a klántagok előtt. Bírjuk az ilyesfajta kreatív produkciókat.

Itt megnézhetitek a Gwen Stefani-s koreográfiát is:

Nem hagyhatjuk ki a Backstreet Boys klasszikust se:

Ilyen, ha már túl sokat lógunk együtt egy játékban, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)