Hirdetés

Destiny: Rise of Iron - a valóságban is elkészült Saladin csatabárdja

|

A Destiny: Rise of Iron kapcsán már szinte minden fontos részletet megismertünk, de hogy ne felejtsük el a hamarosan érkező kiegészítőt, a kiadónál elkészíttették a történet főszereplőjének fegyverét is.

Hirdetés

Tony Swatton, a hollywoodi kovács elkészített már jó néhány, játékokból ismert fegyvert, így például őt kérte meg nemrég a Blizzard is, hogy a World of Warcraft: Legion kapcsán Illidan pengéi és a Doomhammer mását megformázza. Hozzá fordultak a partnerkiadó, az Activision munkatársai is a Destiny: Rise of Iron megjelenésének közeledtével.

A fenti videóban néhány kulisszatitkot is elárult Swatton arról, milyen is volt elkészíteni Lord Saladin csatabárdját. Elmondta például, hogy egy kicsit csalt a fegyver kialakításakor, ugyanis elképesztően nehéz lenne, ha nem üregesre csinálta volna meg a balta fejét. A díszítéssel viszont nem spórolt a Destiny: Rise of Iron egyik szimbólumává vált fegyver esetében, így a végeredmény összességében elég jól néz ki. Azt ezúttal nem nézhetjük meg, hogy mennyire lett hatásos a kész darab, de ettől igazán nem vagyunk szomorúak.

A bárd eredeti tulajdonosát, Lord Saladint pedig kicsit több mint hét hét múlva, szeptember 20-án kísérhetjük el nagyszabású küldetésére a Destiny következő kiegészítőjében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)