Hirdetés

Semmi sem hiányzott annyira a világnak, mint a Destiny szakácskönyv

|

Cayde-6 és hű társa emlékét tiporja meg ez a rántott csirkével reklámozott kötet.

Hirdetés

Több órás raidek után néha nem árt felállni a székből, és főzni valami igazán tápláló vacsorát. Egy Destiny rajongónak ilyenkor fog igazán jól jönni a Destiny: The Official Cookbook, ami pontosan az, aminek a neve alapján gondolhatjuk: egy szakácskönyv, tele Destiny inspirálta receptekkel. Arról egyelőre fogalmunk sincs, hogy milyen receptek lesznek ezek, de tekintettel az írónőjének tapasztalatára, valószínűleg tényleg finomakat fogunk enni, ha megtanulunk főzni belőle.

Hirdetés

Ha mást nem, a csípős-csirkés ramen receptjét biztosan beleírja majd. Victoria Rosenthal egyébként 2012. óta foglalkozik videojátékok ihlette ételek megálmodásával, és elnézve a blogját, ért is ahhoz, amit ír.

A könyvet már előrendelhetitek az Amazonon 35 dolláros ár fejében, de a megjelenés még viszonylag messze van: 2020. augusztusára esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)