Hirdetés

Detective Pikachu - két újabb színész csatlakozott a stábhoz

|

Továbbra sincs április elseje, a Detective Pikachu film valóban készül Ryan Reynolds bevonásával, azonban nem ő az egyetlen nagy név a szereplőgárdában.

Hirdetés

Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy film készül a Detective Pikachu alapján, azon pedig még többen, hogy a nyomozóként dolgozó legnépszerűbb Pokémon, azaz Pikachu szinkronhangja a Deadpoolt megformáló Ryan Reynolds lesz.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a közelmúltban leleplezett Ken Watanabe után most két másik színész, Bill Nighy (Igazából szerelem, Underworld filmek, A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse) és Chris Geere (Gázos páros, A Föld után) is csatlakoztak a stábhoz, noha egyikőjük karakteréről sem tudunk egyelőre semmit. A sztori szerint ugyanis Justice Smith (Papírvárosok, The Get Down) karakterének édesapját elrabolják, Pikachuéknak pedig egy Lucy nevű újságíró (Kathryn Newton - Hatalmas kis hazugságok) segít a keresésben.

A Detective Pikachu-t Nicole Perlman és Alex Hirsch (Nyomi szerencsétlen utazásai, Rejtélyek városkája) forgatókönyve alapján Rob Letterman (Cápamese, Libabőr) rendezi, a forgatás jelenleg is tart. 2019. május 10-én lesz a premier.

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)