Hirdetés

Óriási Amiibóval érkezik nyugatra a Detective Pikachu

|

A nyomozónak állt Pikachuról szóló játék egy elég méretes szoborral jelenik meg nyugaton.

Hirdetés

Eredetileg 2016. márciusában jelent meg Japánban a Detective Pikachu című Nintendo 3DS-játék, és egy nem hétköznapi Pikachu kapta benne a főszerepet. Idén a nyugati játékosok is belevethetik magukat a kalandba, amivel együtt egy különleges Amiibo is érkezik.

Hirdetés

Nagyjából két hónap múlva, március 23-án jelenik meg a Detective Pikachu Európában és Észak-Amerikában egy óriási, a főszereplőt ábrázoló Amiibo kíséretében. A szobor majdnem kétszer akkora lesz, mint egy hagyományos Pikachu figura, és bizonyára remekül mutat majd a rajongók polcain.

Egyébként egy film is készül a Nintendo játéka alapján, amiben ráadásul Ryan Reynolds játssza majd a főszerepet, ezt is érdemes figyelemmel követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)