Hirdetés

Detective Pikachu - Ryan Reynolds lesz a főszereplő szinkronhangja

|

Deadpool megformálója ezúttal egészen más vizekre evez, hiszen a legnépszerűbb Pokémon hangjaként hallhatjuk majd nyomozni.

Hirdetés

Októberben még csak esélyesként merült fel Ryan Reynolds neve a Detective Pikachu film főszerepére olyan színésztársai mellett, mint Mark Wahlberg, Hugh Jackman és Dwayne Johnson, akik - Wahlberget leszámítva - már szinkronizáltak animációs karaktert, így nem lenne új kihívás számukra. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint Reynolds már alá is írt a szerepre, így ő lesz a detektívként dolgozó közönségkedvenc Pokémon, azaz Pikachu szinkronhangja (de állítólag motion capture-t is használnak majd). A filmváltozatot Rob Letterman (Cápamese, Libabőr) rendezi Nicole Perlman és Alex Hirsch (Nyomi szerencsétlen utazásai, Rejtélyek városkája) forgatókönyve alapján, míg a stábban Reynolds mellett ott van Justice Smith (Papírvárosok, The Get Down) és Kathryn Newton (Elvált Gary, Hatalmas kis hazugságok, Odaát) is. A sztori szerint Smith karakterének édesapját elrabolják, Pikachu pedig segít neki megtalálni, de velük tart egy újságíró (Newton) is. 

Az élőszereplős feldolgozást Japánban a The Pokémon Company régi partnere, a Toho forgalmazza majd, a szigetországon kívül pedig a Universal Pictures fogja ellátni ezt a feladatot. Egyelőre nincs napra pontos megjelenési dátum, de izgatottan várjuk. Ti mit gondoltok a castingról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)