Hirdetés

Deus Ex hálószoba - neo-noir álmodozáshoz

|

Első látásra ezek a legunalmasabb képek az ehavi GameStar teljes játékából. Ja, nem is, ez egy valódi hálószoba...

Hirdetés

Képtelenség nem azzal menőzni először, hogy a 2013/04-es GameStar magazin teljes játéka a Deus Ex: Human Revolution, ami láthatóan nem csak mifelénk örvend nagy népszerűségnek.

Itt van mindjárt Sethers15, aki egy egész hálószobát rendezett be Deus Ex stílusban, vagyis egy sötét, komor, neo-noir hangulatú szentély lett a végeredmény. Kicsit depressziós lehet az ember itt hosszú távon, de cserébe elmondhatja magáról (néhány élettelen, rezignált sóhaj, gyászosan lapos pillantás kíséretében), hogy mennyire állat hálója van. Tényleg, mintha csak a játékban lenne az ember. Ezek után nem is nagyon kell mondani, hogy kedvet kaptam egy kis lopakodáshoz (van GameStar nálam, megyek is játszani), ha pedig valakinek kimaradt a játék, akkor egy Deus Ex: Human Revolution teszt egészen biztosan hangulatba hozza. 

Rajongóknak lakberendezési tippek itt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)