Hirdetés

Jönnek a Deus Ex inspirálta megfizethető protézisek

|

Nyugi, nem tudnak gépfegyverré változni, viszont kényelmesek, mutatósak, sokoldalúak, és ami a legfontosabb: nem csak a milliárdosok számára elérhetőek.

Hirdetés

A Deus Ex franchise által elénk vetített jövőkép egyszerre csodálatos és félelmetes, azonban egyre nyilvánvalóbb, hogy a világunk ebbe az irányba halad. Az elmúlt években elképesztő ütemben kezdtek el fejlődni a protézisek, azonban a valóban használható darabokért súlyos milliókat kell fizetni, amit nem mindenki engedhet meg magának.

A Deus Ex franchise feje, André Vu elmondta, hogy a játék és főleg annak realisztikus trailerei kapcsán sokan keresték fel őket, hogy szeretnének protéziseket vásárolni, mire ők elmondták, hogy de hát ők csak egy játékot fejlesztenek. És ekkor jött az ötlet, hogy a tudás birtokában miért ne csinálhatnának valódi protéziseket is. 

A csapat ezért összeállt a protéziseket fejlesztő Open Bionicsszel, valamint bevonták a projektbe a Razert és az Intelt is, így most közösen fejlesztenek olyan protéziseket, amelyek a rászorulók büszkén viselnek majd. A tervek szerint 2017-re készülnek el az első modellek, amelyek dizájnja mindenki számára elérhető lesz, így egy 3D nyomtatóval bárki elkészítheti őket. A csapat már az E3-on bemutat majd két működő prototípust is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)