Hirdetés

Devil May Cry - animációs sorozatot készít a netflixes Castlevania széria alkotója

|

Adi Shankar a Castlevania sorozattal már bizonyított, most a Devil May Cry-rajongók örülhetnek.

Hirdetés

Az IGN.com-nak beszélt először következő munkájáról a Netflix-féle Castlevania animációs sorozat producere, Adi Shankar. 

Hirdetés

Shankar ráadásul nem finomkodott a szavakkal, egészen pontosan így fogalmazott:

"Megszereztem a szükséges jogokat, szóval Hollywood ezúttal nem fogja elcs*szni a dolgot."

A filmes szakember elég egyértelműen a tudtunkra adta, hogy mit is gondolt az amerikai Capcom adaptációkról, például a Resident Evil vagy a Monster Hunter esetében. Azt is elárulta, hogy a Devil May Cry animációs sorozat a Castlevaniához hasonlóan egy "bootleg multiverzumban" kap helyet. "Kezdődjön a spekuláció!" - mondta a Shankar, a rajongókra bízta tehát, hogy ez a multiverzumosdi egészen pontosan mit is jelenthet. 

Az egyelőre egyáltalán nem biztos, hogy a Devil May Cry sorozat is a Netflixen mutatkozik be. Shankar közölte, hogy összesen három streaming szolgáltató kereste meg a széria ötletével, közülük fognak végül választani.

Ti örültök, hogy készül egy Devil May Cry animációs sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)