Hirdetés

Devil May Cry 5 - Dante új kardja a valóságban is brutális

|

A különleges alkotás szinte megszólalásig hasonlít a Devil May Cry 5-ben látott hatalmas palloshoz.

Hirdetés

A Devil May Cry széria sosem finomkodott, ha fegyverekről és démonok mészárlásáról volt szó, hiszen elég komoly pengékkel és lőfegyverekkel találkozhattunk benne. A legfrissebb rész egyik újdonsága pedig nemcsak a képernyőkön, hanem a valóságban is ütős látványt nyújt.

Hirdetés

A Rooster Teeth két munkatársa, Marcus és Adam úgy döntöttek, hogy összerakják Dante vadonatúj kardját, amit a Devil May Cry 5 története során szerez meg a démonvadász. A nemes egyszerűséggel csak Devil Sword Dante névre keresztelt fegyver elég komolyan fest a játékban, és a srácoknak remekül sikerült lemásolniuk az egyes részleteket.

Egészen durva munka volt így elkészíteni a kardot, és egy videóban meg is nézhetjük, hogyan sikerült ezt a végeredményt elérni.

Szerintetek szép munkát végeztek a srácok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)