Hirdetés

Diablo anime és Overwatch sorozat készülhet?

|

Egyre biztosabb, hogy készül egy Castlevania-stílusú, Netflixre szánt Diablo anime.

Hirdetés

Az Activision Blizzard stúdió társelnökének profilja hirtelen az egyik legmenőbb oldal lett a LinkedInen. Nick van Dyk feltett néhány sort, melyek beszédesek lehetnek a Blizzard jövőbeli projektjei kapcsán. A betöltött pozíciójának leírása szerint például a Diablo franchise hamarosan egy anime stílusú Netflix sorozattal fog bővülni.

Hirdetés

A Diablo anime körül már régóta keringenek pletykák, de Nick van Dyk gyakorlatilag "megerősítette" a létezését (azért ezt még mindig érdemes egy csipet gyanúval kezelni). Ami még ennél is érdekesebb, hogy van Dyk megemlít egy Overwatchon alapuló animációs sorozatot, amin egy kreatív partnerrel együtt dolgozott, és valaki megvásárolta. Az sajnos nem derül ki a leírásból, hogy kinek adták el.

A Blizzard eddig is nagy örömmel mesélt történeteket az Overwatch világáról csodálatosan összerakott CGI videókon keresztül. Ha kapunk valami komolyabb szériát a játék univerzumáról és hőseiről, mi nem fogunk megharagudni érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)