Hirdetés

Már Diablo II-es pályák is vannak a Minecraftban

|

Egy kis nosztalgiával vegyes mestermunkával ünnepeljük a keddet. Megcsinálták a Diablo II összes mapját a Minecraftban.

Hirdetés

Lassan eljutunk oda, hogy minden emberkéz alkotta dolog csoda átköltözik a Minecraft kockavilágába. Trailerek, országok és saját alkotások mellett már akár játékokat is csinálhatnánk benne.

A Minecraft hatalmas játékosbázisában szinte minden hétre jut valaki, aki képes lenyűgözni minket. Most, laztheripper volt a soros, aki fogta magát és megépítette a Diablo II összes pályáját a Minecraftban. Arról egyelőre nincsen hír, hogy ezeket a mapokat letölthetjük-e majd, viszont az Imgurra fellőtt galéria átböngészése után nagyon reméljük, hogy erre lesz valamikor lehetőségünk. 

Ez persze még csak a kezdet a Minecraft számára, pont ma érkezett a hír, hogy Notch túltette magát a Facebook és az Oculus Rift érdekházasságán, úgyhogy akár a VR-verzió is megvalósulhat. Na, akkor vajon mi lesz itt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)