Hirdetés

Diablo III - októberre várható a Book of Tyrael

|

Az év folyamán új darabbal bővül a Blizzard könyvek száma, ami elsősorban az egykori arkangyal, Tyrael emberré válásának folyamatát mutatja be.

Hirdetés

A Blizzard a hivatalos Diablo blogon jelentette be az októberben érkező, 148 oldalas, keményfedeles regényt, melyet az Insight Editions-szel közösen készítenek el, és 40 dollárba fog kerülni.

A főszereplő az arkangyalból emberré vált Tyrael, az ő történetén keresztül ismerhetjük meg a Sanctuary olyan eseményeit, melyekről eddig sem a játékokból, sem más könyvekből nem tudhattunk. Megismerhetjük halandóvá válásának előzményeit, illetve az emberiséget fenyegető sötétség is jobban kibontakozik. A könyv egyedi illusztrációkkal van ellátva,  és érdekes módon egy kitéphető családfa is helyet kapott benne. Alább a Diablo III: Book of Tyrael borítóját láthatjátok. Ez azért csak jobb, mint amivel a Blizzard játék első évfordulóján jelentkezett, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)