Hirdetés

Ennél szebb Diablo III házasságot úgysem fogunk látni

|

Igazi szívmelengető történet: a pár, akik a Diablo III-ban ismerkedtek meg most egy Diablo témájú cosplay fotózással ünnepelték meg esküvőjüket.

Hirdetés

Alvin Lau (Crusader) és Alexis Loo (Demon Hunter) a Diablo III-ban találkoztak, ahol összebarátkoztak, majd a barátságból szerelem lett, abból pedig egy gyönyörű házasság. A menyegző előtti napon az esküvői ruha helyett páncélban pózolt a pár.

A Mezame társaság felelt a fotókért, míg a cosplay résszel a Neo Tokyo Project segítette ki az ifjú párt. Az eredmény csodálatos lett. Az hagyján, hogy már a sztori önmagában gyönyörű, de ez az egyik legjobb Diablo III cosplay, amit eddig láttunk.

A fotók háttérmunkálatairól is készültek képek, sőt egy videón is megörökítették az előkészületek pillanatait.

Gratulálunk az ifjú párnak, és köszönjük ezt a hibátlan cosplayt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)