Hirdetés

Diablo IV - az első Lilith cosplay azonnal elrabolta a szívünket

|

Egy egész csapat dolgozott a szetten, de munkájuk minden percéért hálásak lehetünk.

Hirdetés

Hála a különféle szivárgásoknak, már az idei BlizzCon előtt pontosan tudtuk, hogy Mephisto lánya, Lilith is fel fog bukkanni a negyedik számozott Diablo játékban. Ez az infó pedig természetesen a tehetséges cosplayereket is megihlette.

Hirdetés

Az alábbi videóban látható szett persze teljesen másképp fest, mint a Diablo IV cinematic előzetesében szereplő Lilith, de Stefanie Drew munkája így is kiemelkedő. A porif cosplayert egyébként maga a Blizzard bízta meg a játék népszerűsítésével, jelmezét pedig a szakma legjobbjai, a Henchmen Studios csapata gyártotta le. A sminkért Kelton Ching felelt, aki úgyszintén keményen odatette magát. A végeredményt az alábbi videóban láthatjátok. 

Nektek mennyire jön be ez a Lilith cosplay?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)