Hirdetés

Új Diablo képregény készül

|

A Blizzard és a Titan Comics együttműködésének gyümölcse lesz a négy részesre tervezett miniszéria.

Hirdetés

A Diablo széria rajongói egy emberként kezdtek el ujjongani, mikor kiderült, hogy egy új projekten dolgozik a Blizzard, amihez lelkes munkaerőt keresnek (ez lehet a Diablo 2 felújított változata, a Diablo 3 új kiegészítője vagy akár a Diablo 4 is). Addig is azonban, amíg a vállalat leleplezi a titokzatos címet, elüthetjük az időt egy vadonatúj Diablo képregénnyel. 

Hirdetés

A Titan Comics és a Blizzard Entertainment együttműködésében készülő, négy részesre tervezett miniszéria szimplán csak a DIABLO névre hallgat és Marv Wolfman (Crisis on Infinite Earths) írásában, valamint Piotr Kowalski (Wolfenstein) illusztrációival kapjuk meg valamikor az idén. Két artot már meg is osztottak a képregényből: 

A történetben buzgó tudósok és keresztes lovagok egy csoportját követhetjük figyelemmel, akik felfedezik az emberiség sokkoló, valós eredetét. További részleteket később kapunk a sztoriról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)