Hirdetés

Újra összeáll Hideo Kojima és Guillermo del Toro

|

A Dice Summit konferencia nyitóbeszéde ezúttal egy elég különleges esemény lesz, ahol két nagyágyú, Guillermo del Toro és Hideo Kojima beszélgetnek majd.

Hirdetés

A játékvilág legjelentősebb elméi közül valószínűleg jó néhányan Las Vegasban lesznek a hónap közepén, ekkor kerül ugyanis megrendezésre a szórakoztatóipar egyik elég fontos konferenciája a DICE Summit. Az esemény nyitányát pedig valószínűleg érdemes lesz visszanézni, ugyanis Hideo Kojima és Guillermo del Toro beszélgetésével kezdődik majd a program.

A különleges nyitóbeszéd során a két népszerű alkotó mesél a kreatív elképzeléseiről és arról, mi is hajtja őket előre művészi munkájuk során. A beszélgetés moderátorra egyébként Geoff Keighley lesz, a hármójuk eszmecseréje során pedig Kojima és del Toro is felidézi majd karrierje legkedvesebb emlékeit és egymás pályafutásának csúcspontjai közül is kiemelik majd az igazán inspiráló pillanatokat. Egyébként nem csak maga a konferencia, hanem a DICE Awards előtt is egy érdekes beszédet hallhatunk majd, Pete Holmes humoristához ugyanis a Bethesda nagyágyúja, Todd Howard csatlakozik, akivel arról diskurálnak, hogyan tarthatnak életben egy játékot a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)