Hirdetés

A főszereplők nélkül is kiváló a Dishonored-cosplay

|

Ezúttal nem a Dishonored főszereplőinek öltözött be két cosplayer, hanem a mellék karakterek közül személyesítettek meg néhányat, hűen a haldokló város hangulatához.

Hirdetés

A Dishonored története során rendkívül változatos helyszíneken járhattunk, így a járványtól sújtott nyomornegyedek mellett bepillantást nyerhettünk például a betegség elől elzárkózó nemesség partijaiba is. Két cosplayer viszont egy másik zseniális pályát, a Golden Cat bordélyt keltette életre pár hangulatos fotóval.

Ez a helyszín nem csak azért maradt emlékezetes, mert innen menthettük ki a második részben játszható karakterként visszatérő Emily Kaldwint, hanem azért is, mert a Pendleton-fivéreket elég stílusosan iktathattuk ki, ha nem azt választottuk, hogy a helyszínen meggyilkoljuk őket. Hogy ezért, vagy csak a Golden Cat szép művészeti megvalósítása miatt ragadtak meg a két cosplayer, Ophidia és Rin emlékeiben, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy a fotók, amin két itteni kurtizánt alakítanak, mindenképpen visszaadják a hely hátborzongató és szomorú hangulatát.

Mit gondoltok, sikerül majd a Dishonored 2 városát is hasonlóan emlékezetes helyszínné varázsolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)