Hirdetés

Dishonored - képregénysorozat a láthatáron

|

Hamarosan már képregényfüzeteken keresztül is visszatérhetünk a Dishonored világába.

Hirdetés

Remélhetőleg az idei E3-on majd további részletek is kiderülnek a Dishonored 2-ről, de az már biztos, hogy idén ősszel egy képregényes széria is elindul a videojáték kapcsán.

A Titan Comics és a Bethesda együttműködésének hála egy képregényes Dishonored minisorozat fog elstartolni idén augusztusban. Gordon Rennie lesz az író,  Andrea Olimpieri a rajzoló, Marcelo Maiolo pedig a képregények színeiért felel majd. Az első számot három további rész követni majd szeptember és október folyamán, ráadásul az egész minisorozatot egy gyűjteményes kiadásban is meg lehet vásárolni november környékén. A képregények 20 évvel az első játék eseményei után veszik fel a történet fonalát, mikor Corvo Attano felfogad egy tanítványt. Azt egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy a szóban forgó tanítvány maga Emily Kaldwin lesz-e, akivel játszható karakterként találkozhatunk majd a Dishonored 2-ben.

Az első füzet négy különböző borítóval is megjelenik, nézzétek meg az összeset:

Ti egyébként be szoktátok szerezni a videojátékok képregényes adaptációit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)