Hirdetés

A Gyűrűk Ura sorozat írója bevállalná a Dishonored adaptációját is

|

Akad olyan, aki a képernyőkre költöztetné Corvo Attano világát. Azért nem lenne rossz egy Dishonored sorozat...

Hirdetés

A Bethesda birtokában lévő Dishonored széria több videojátékot, képregényt és regényt is magába foglal, valamint készül belőle egy asztali szerepjáték is, de Hollywoodba egyelőre nem talált utat a franchise, noha potenciál lenne benne bőven. 

Hirdetés

Ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem Gennifer Hutchison forgatókönyvíró is, aki olyan sorozatokon dolgozott eddig, mint a Breaking Bad - Totál szívás, a The Strain - A kór és a Better Call Saul, sőt a videojátékhoz is van köze, mivel kivette a részét a The X Files: Resist or Serve sztorijából. Hutchison neve jelenleg a formálódó A Gyűrűk Ura sorozat miatt kerül elő sűrűn, az író pedig a figyelmet kihasználva nemes egyszerűséggel kiírta a Twitterjére, hogy "Hadd írjak egy Dishonored sorozatot, ti gyávák." 

Hogy pontosan kiket takar a gyávák megnevezés és milyen indíttatásból született meg az üzenet, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre a posztnak lett némi visszhangja a közösségi médiában és más írók is csatlakoztak Hutchisonhoz, hogy kifejezzék vágyaikat: Matthew D'Ambrosio (Vámpírnaplók, Az Esernyő Akadémia, Vaják) például a Stardew Valley-ből faragna egy családi drámát, Rachel Langer (Ghost Wars, A rend, Transplant) egy BioShock sorozatot álmodna meg szívesen.

Bármelyik is valósulna meg ezek közül, mi vevők lennénk rá. És ti? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)