Hirdetés

Egy Aliens FPS landolt a kukában, amikor a Disney felvásárolta a Foxot

|

Nem a Star Wars 1313 az egyetlen ígéretes projekt, aminek vesztét okozta a Disney színre lépése.

Hirdetés

Cliff Bleszinski (alias CliffyB) feltűnően sokat lóg mostanában Twitteren, de szerencsére nem csak amiatt kesereg, hogy mennyire igazságtalanul elbánt a sors a LawBreakersszel. Legutóbb például elkotyogta, hogy tárgyalásokat folytatott a Fox videojátékos részlegével egy Aliens FPS-ről, de amint felbukkant a Disney, minden esély elszállt arra, hogy megegyezésre jussanak. Bleszinski amúgy nem szívesen dolgozik mások szellemi tulajdonával, de az Aliens és a Transformers kedvért hajlandó lenne kivételt tenni.

Hirdetés

A projekt kukázása már csak azért is fájó, mert nem a Boss Key Productions által követett multis irányvonalat követte volna. A tervezőasztalnál tovább sosem jutott koncepció teljes értékű single-player kampánnyal kényeztette volna a műfaj és a franchise rajongóit egyaránt. Néhány mondatban összefoglalható történetének középpontjába az Aliens felnőtté cseperedett kislányát, Newtot szánta Bleszinski, Ripley-t pedig az őt tanácsadójának Cortana (Halo), illetve Anya (Gears of War) mintájára. Helyszínnek a Földet nézte ki, azon belül is a Weyland-Yutani egyik létesítményét, ahol a cég azon fáradozott, hogy biológiai fegyvert hozzon létre a xenomorphokból, de természetesen valahol hiba csúszott a számításba és elszabadult a pokol. Szintén fontos szerepet játszott volna egy szintetikus segítőtárs, aki Newt babája, Casey után kapta a nevét.

Hogy tetszik az elképzelés? Játszottatok volna vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)