Hirdetés

Ditto átvette a hatalmat a Pokémon játékok felett!

|

Elszabadultak az alakváltó rózsaszín taknyok, és bárki a formáját felvehetik. Te is lehet, hogy egy Ditto vagy épp, csak nem tudsz róla!

Hirdetés

A Pokémon GO Twitter oldala már tegnap elkezdte jelezni, hogy veszélyben a világunk, de senki nem figyelt oda az üzenetre. Most tessék: minden Pokémon és ember bőrében egy bárgyún vigyorgó Ditto lakozik.

A kedvenc AR játékunkban új esemény indult, így aki nem lépett be jó ideje, és szeretne begyűjteni magának egy (vagy egy rakat) Dittót, annak most érdemes lesz visszatérnie.

Egyébként nem csak a Pokémon GO-t, de a Pokémon Café ReMixet is megszállták a Dittók. Ha valakinek egy alakváltó kisegítőre van szüksége a kávézójában, az ne felejtsen el bejelentkezni a mai nap folyamán. Igen, április 1. van, nyilván ezért történik mindez.

Hirdetés

Dittóhoz egyébként még Pikachu és Eevee szereléseket is össze lehet szedni az esemény alatt.

Ditto egyébként rendszeresen visszatér a Pokémon játékokba április 1-én, hogy feldobja a hangulatot. Ezen a ponton feltételezné az egyszeri zsebszörnyedző, hogy Willow professzor már felkészülten várja a vigyorgó gombócot. Talán majd jövőre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)