Hirdetés

A Ubisoft szerint szépen halad a Division film

|

A Division teheti jóvá mindazt, amit az Assassin's Creed elrontott, de azért ne álljunk féllábon a premierig.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy az Oscar-díjas Stepher Gaghan felel a Division film sztorijáért, a főszerepet pedig Jake Gyllenhall kapta, az Assassin's Creeddel azonban sajnos bebizonyítta a Ubisoft, hogy fantasztikus alapanyagból is lehet végtelenül gyenge filmet csinálni.

A Ubisoft feje, Yves Guillemot a befektetőknek tartott beszámolón hozta fel a Division filmet, amikor akkor azt mondta, hogy "nagyon jól halad", de azért hozzátette, hogy a közeljövőben még nem számíthatunk a filmre. Guillemot később pontosított:

"Nagyon jól halad a korai fázisokban"

Hogy ez pontosan mit jelent, azt egyelőre nem tudjuk. Az biztos, hogy a kiadó még megfelelő filmstúdiót sem választotta ki és a forgatókönyv sem végleges. Bár példákat nem hozott, a Ubisoft első embere elmondta, hogy rengetegen érdeklődnek a film iránt.

Nagyon drukkolunk, hogy ezt ne baltázzák el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)