Hirdetés

Így mixel egy DJ SEGA játékokból (videó)

|

A kanadai DJ Vekked mixe a SEGA klasszikusokat idézi fel bennünk, még akkor is üt, ha nem jön be a stílus.

Hirdetés

Bevallom, eddig nem tudtam, hogy létezik DJ világbajnokság, de az egyik idei induló egy olyan számmal nevezett, ami minden gamer figyelmét felkelti, akár szereti az elektronikus zenét, akár nem. A kanadai induló, helyi bajnok DJ Vekked ugyanis úgy használt fel játékzenéket és hangokat, ahogy még sosem hallottuk őket.

A majdnem hat percesre sikerült számban egyébként több popkulturális utalás is helyet kapott, például egy erősebb váltásnál a Monty Python Repülő Cirkuszának híres mondatát használta átkötésként, de ha 4:04-hez pörgettek, jó néhány, a játékkultúrából ismerős hang és zene köszön vissza. A Sega intro dallam mellett a DJ kölcsönvett párat például a Sonic, a Mortal Kombat, vagy az Altered Beast hangjaiból is, az eredmény pedig egy hibátlan mix lett.

Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)