Hirdetés

Devil May Cry 5 - 136 dallal érkezik a zenei gyűjtemény

|

A méretes soundtrack nem egy, hanem öt lemezen fért csak el, de rajongóknak így is kötelező darab.

Hirdetés

A Capcom felfedte a Devil May Cry 5-höz érkező zenei CD tartalmát, ami majdnem akkora lesz, mint maga a játék.

Hirdetés

A Devil May Cry játékoknak mindig is elemi része volt a harcok alatt szóló vérpezsdítő zene, az ötödik rész pedig a három játszható karakterhez passzoló, egymástól teljesen eltérő műfajú zenei palettával fokozza majd az élményt.

A március 20-án, egyelőre csak Japánban megjelenő ötlemezes zenés gyűjtemény összesen 136, a játék során felcsendülő dalt fog tartalmazni. A soundtrack mellé a vásárlók kapnak egy 28 oldalas kiskönyvet is, amiben a fejlesztők zeneszámokhoz fűzött kommentárjait és jegyzeteit olvashatjuk.

A gyűjteményen a hivatalos zeneszámok mellett a három főhős, Nero, Dante és V egyéni témái is megtalálhatóak lesznek majd, így a szerencsésebbek fizikai formában is birtokolhatják a fülbemászó 'Devil Trigger' muzsikát, ami egyben a játék leleplező videóját is kísérte.

A Devil May Cry 5 március 8-án jelenik meg világszerte PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Kezeket fel, kinéz lesz azonnali vétel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)