Hirdetés

Döbbenetes a kereslet a Zelda pornóverziója iránt

|

Jót tett a játék megjelenése a Zeldával kapcsolatos kereséseknek.

Hirdetés

Az internet úgynevezett 34-es szabálya szerint "ha el tudod képzelni, van belőle pornóváltozat". Bár persze ez csak vicc, a valóság sokszor igazolja az online bölcsesség igazságtartalmát. Nincs ez másként a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom című Nintendo Switch-játék esetében sem, amely a több generáció által nagyon várt Zelda-széria legfrissebb folytatása.

A játék mindössze öt napja érhető el a Nintendo játékáruházában, a varázserejű Zelda hercegnő - illetve az elfekre hasonlító Link - rajongói ugyancsak kíváncsiak kedvenc játékfiguráik pornós másaira.

Hirdetés

Legalábbis erre utalnak a világ legnagyobb pornóoldalának, a PornHub-nak a statisztikái. Az elmúlt pár napban legalább 1477 százalékkal ugrott meg a Zelda kulcsszót használó keresések száma a PornHub felületén.

KépZELDA felhasználók miket keresgélnek...
KépZELDA felhasználók miket keresgélnek...

Ennél is komolyabb ugrást könyvelhettek el a "purah zelda" szókapcsolat esetén - Purah szintén egy szereplő a játékban - amelynek népszerűsége közel 43 ezer százalékkal (!) növekedett az elmúlt napokban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A legnépszerűbb keresőkifejezés egyébként a "Legend of Zelda" volt, de akadt, aki nem finomkodott és egyből a hentai változatra keresett rá (ha nem tudod, ez a szó mit jelent, javasoljuk, hogy először egy offline lexikonban nézz utána és semmiképpen se írd be a Google-be).

A Nintendo játékának népszerűségét egyébként remekül demonstrálja, hogy a fent említett megjelenés napján a PornHub forgalma - amely egy átlagos napon több mint 115 millió felhasználót szolgál ki - 2,3 százalékkal csökkent. Ez körülbelül bő 2,6 millió embert jelent, ők aznap valószínűleg inkább a Switchük gombjait nyomogatták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)