Hirdetés

Donkey Kong animációs film is készül, már a főszereplő is megvan

|

Lassan kimondhatjuk, hogy épülget a Nintendo filmes univerzuma.

Hirdetés

A Giant Freakin Robot jelentése szerint az Illumination Animation és a Nintendo kapcsolata nem csak a Mario filmig terjed. Az oldal azt állítja, hogy a stúdió egy Donkey Kong adaptációval is készül.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Mario filmben vendégszereplő Donkey Kong saját mozit kap, ráadásul ugyanazt a színészt, Seth Rogent fogják használni a szóló mozihoz is. Ez így gyakorlatilag tényleg egy filmes univerzum kiépítését jelenti.

Hirdetés

A GFR információi szerint a munkálatok még nagyon korai fázisban vannak. Egyelőre még a sztorin dolgoznak, így valószínűleg nem fogjuk látni a teljes produkciót 2023 előtt. Ez így kapóra is jön majd a Nintendónak, mivel az Univerum Studios Japan Super Nintendo World parkjában 2024-re tervezik a Donkey Kong részleg megnyitását. Minden mindennel összekapcsolódik.

Ha az Illumination tényleg sorban hozza majd a Nintendo produkciókat, akkor ti mit várnátok leginkább? Melyik karaktert szeretnétek a vásznon látni Marión és Donkey Kongon kívül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)