Hirdetés

A Zsivány Egyes sztárja szerint még mindig készül a Sleeping Dogs film

|

Donnie Yen minden rajongót szeretett volna megnyugtatni, amikor kijelentette, hogy nem kaszálták el a Sleeping Dogs filmet, sőt.

Hirdetés

Donnie Yen, a Zsivány Egyes Chirrut Îmwéje a saját közösségi felületén értesített mindenkit arról, hogy a Sleeping Dogs film még javában készül. A játékadaptációról senki nem hallott már egy ideje, így egy picit sem lepődtünk volna meg, ha időközben a süllyesztőbe került volna.

Hirdetés

A színész annyit mondott, hogy nagy dolgokhoz néha idő kell, és tűzött mondandójához egy Instagram képcsokrot is.

A Sleeping Dogs egyébként egyike azon videojáték projekteknek, amiben még picit merünk is hinni. A sztori egy beépített zsaruról szól, mágia vagy sci-fi elemek és túlkomplikált játékmechanikák nélkül. Ebből azért lehet egy tisztességes filmet csinálni, remélhetőleg sikerülni is fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)