Hirdetés

Doom: Annihilation - ősszel jön a következő Doom film, még mindig borzalmasnak tűnik

|

A Doom: Annihilation nem kerül mozikba, eleve blu-ray-en adják ki.

Hirdetés

A 2005-ös Doom filmet nem szokás a legjobb videojátékos adaptációk között emlegetni, pedig annak készítésébe még az id Software is beleszólt. A Universal Pictures által felügyelt Doom: Annihilation esetében már régen kijelentették, hogy semmi közük nincs hozzá.

Hirdetés

Ez, valamint az, hogy a film nem kerül mozikba, nem arról árulkodik, hogy bárki bízik a sikerében, és az eddig kiadott előzetesek láttán sem tudunk bizakodóak lenni. Mindenesetre aki szereti, ha fáj, október 1-jétől nézheti meg az Annihilationt, ekkor válik elérhetővé blu-ray-en, DVD-n, valamint digitálisan. Ha megnéztétek, mindenképp mondjátok el, hogy jó volt-e; mi közben inkább az Eternal november 22-ei megjelenésére készülve pörgetjük majd a 2016-os játékot, vagy kifekszünk a tengerpartra, és hagyjuk, hogy sirályok csipegessék a testünket.

Na jó, még a borítóképet nézzétek meg, rettenetes:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)