Hirdetés

Doom: Annihilation - nem dobtunk hátast a filmes reboot trailerétől

|

A térdig vérben gázolós alkotás nem is a mozikba, hanem rögtön a nappalikba érkezik.

Hirdetés

2005-ben Dwayne "The Rock" Johnson főszereplésével sikerült egy hatalmas nagy pofont adni a Doom franchise-nek, de szerencsére azóta az id Software fáradtságos munkájának köszönhetően megint régi fényében tündököl.

Hirdetés

A készülő Doom mozi kapcsán tavaly áprilisban már kaptunk egy kis teasert, amikor Nina Bergman bejelentette, hogy szerepel a készülő filmben, akkor azonban még úgy sejtettük, hogy egészen más szerepben bukkan fel. Most kiderült, hogy egy katonát alakít majd a Doom: Annihilationben:

Elsőre abban sem voltunk biztosak, hogy ez egy hivatalos trailer, mert hát nem az a mozis minőség, de kiderült, hogy ezt bizony a Universal direct-to-video csapata csinálja, vagyis nem mozikba készül, hanem közvetlenül DVD-re kerül. A stúdió csinálta egyébként anno a Bőrnyakúakat, szóval nem biztos, hogy halálra van ítélve ez a film, de mi egy kicsit többet vártunk.

A Doom: Annihilation valamikor ősszel érkezik. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)