Hirdetés

Na, ilyen egy igazi BFG

|

A Bethesda készíttetett egy állítása szerint 1:1-es arányú Doom BFG replikát. Tényleg nagy.

Hirdetés

Semmi köze nincs egymásnak a hamarosan mozikba kerülő The BFG, avagy a The Big Friendly Giant nevű filmnek, illetve a Doom legendás pusztító fegyverének, a BFG-9000-nek. Egészen mást jelent a rövidítés.

A "nagyon nagy fegyver" (nevezzük így, ez talán még nem korhatáros fordítás) a legutóbbi Doom játékban is szerepelt, és nagyon jól jött, amikor gyorsan kellett sok démont elpusztítani. A polcunkra is szívesen felraknánk, de látva az 1:1-es arányú replikát, talán egy feleekkora is elég lenne. A 3D nyomtatott stukker körülbelül 1000 óra alatt készült el, majdnem 1 méter hosszú, fél méter magas és fél méter széles, valamint 12 kilót nyom.

A MyMiniFactory által készített replikát egy verseny győztese kapta meg. Neki már nem lesz gondja a démonokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)