Hirdetés

Elkészült a Doom hivatalos piája, a Doom Bone Vodka

|

A név elég beszédes: részben tényleg csontból készül a pokoli ital.

Hirdetés

A Bethesda előszeretettel gyárt furcsa promóciós dolgokat a játékaihoz - elég csak a Fallout 76-hoz megjelent Nuka Dark Rumra gondolni -, de most még önmagukon is túl tesznek, itt van ugyanis a Doom Bone Vodka, ami nem árul zsákbamacskát: ez egy vodka, csontból. Nem több, nem kevesebb.

Hirdetés

A kiadó összeállt a The Rebel Distillers nevű főzdével, hogy csináljanak a hamarosan megjelenő Doom Eternalhoz egy stílusos szeszt. A főzőmesterek úgy gondolták, hogy a pokol harcosa nem ihat meg akármilyen vodkát, kizárólag csontból készült vodkát. A furcsa nedű úgy készül, hogy alaposan megpörkölt és megfüstölt marhacsontokat áztatnak semleges ízű gabona szeszbe. Ezután az így kapott levet alacsony hőmérsékleten és vákuumban ledesztillálják, így érve el a végleges ízt. Mielőtt nagyon leszólnánk a furcsa koncepciót, melyikünk merné teljes biztonsággal kijelenteni, hogy a nagyapó alsópáhoki kerítésszaggatójának cefréjébe nem kerül bele hébe-hóba egy-egy jobb sorsra érdemes mezei pocok? Onnan meg már csak egy ugrás a pokol és a csontkollekciós pia.

Egyelőre még nem érkezetek beszámolók az ízélményről, tehát kénytelenek vagyunk a leírásnak hinni, ami a kicsit száraz, földes indítás után egy füstös lecsengést ígér. A Doom Bone Vodka nagyjából 16 ezer forintért már előrendelhető, de a kiszállítást csak szeptember végén kezdik meg.

Ti megkóstolnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)