Hirdetés

A Doom Eternal fejlesztői tátott szájjal nézték, ahogy valaki 27 perc alatt végez a játékkal

|

Több speedrunhoz is kellene ilyen kommentár, a fejlesztők döbbenetét hallgatni egészen különleges élmény.

Hirdetés

Név szerint Marty Stratton (executive producer), Hugo Martin (game director), Jerry Keehan (level design director) és Evan Eubanks (lead game programmer) lett arra "kényszerítve", hogy nemrég végignézzék, ahogy valaki teljesen kifacsarja, és mindösszesen 27 röpke perc alatt végigjátssza a Doom Eernalt, amin bizony ők nem keveset dolgoztak. 

Hirdetés

Március végén még arról számoltunk be, hogy a speedrunnereknek sikerült kevesebb mint 90 perc alatt a játék végére érniük, majd nem sokkal később már 40 perc sem kellett ehhez. A részidők folyamatosan javulnak, az amerikai IGN alábbi videójában például egy 27 perces speedrunt nézhettek meg (nyilván glitchek kihasználásával lehetett ezt összehozni). A felvétel viszont nem (csak) ezért különleges: a Doom Eternal fejlesztői teljesen lesokkolva bámulták és kommentálták, ahogy valaki ilyen gyorsan kivégzi a játékukat, ettől lesz igazán szórakoztató az anyag. 

Most pedig jöhetnek az őszinte vallomások: nektek milyen gyorsan sikerült első körben a Doom Eternal végére érnetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)