Hirdetés

Csak digitális és lemezes megjelenést kap az új DOOM film?

|

A legfrissebb hírek szerint a DOOM film nem fog mozivásznakra kerülni.

Hirdetés

Néhány napja kiderült, hogy készül egy új DOOM film a Universal Pictures gondozásában. A ScreenRant értesülései szerint azonban kicsit felemás a projekt, mivel úgy néz ki, hogy csak digitális verzióban és DVD-n fog megjelenni. Nem lesz mozi premier.

Hirdetés

Alapvetően nem jelent tragédiát az, ha egy film csak digitálisan jelenik meg, de felvet kétségeket azzal kapcsolatban, hogy az Universal mennyire bízik a projekt erejében. Egy DOOM film már híresen befürdött így érthető az óvatosság, és láttunk már olyan DVD filmet, ami annak ellenére is nagyon jó volt, hogy nem próbálta be a nagyvásznat. Mégis kicsit nyugtalanító az egész.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy egyelőre semmit sem tudhatunk biztosra. A Universal még meg sem erősítette a DOOM film érkezését, így minden arról szóló infót érdemes pici kétellyel fogadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)