Hirdetés

Az új Doom film első értékelései pont olyanok, amilyenre számítottunk

|

A film, amitől a Bethesda is elhatárolódott korábban, nem lett igazán jó.

Hirdetés

Ha egy film eleve egy streaming szolgáltatásra készülne, és ezért nem mutatnák be a mozik, nem félnénk attól automatikusan, hogy rossz lesz a minősége, viszont ha csak DVD-n és Blu-ray-en adják ki, az elég erős intő jel.

Hirdetés

A Doom: Annihilation október 1-jétől lesz kapható lemezen és digitálisan, és már felkerült két kritika, amikből képet kaphatunk arról, hogy mit sikerült összehozni. A Forbes szerint jobb lett a mozi, mint az előző Doom film, dícsérték a főszereplő Amy Mansont és az akciójeleneteket, de azért hozzátették, hogy ez még mindig a trash kategória. A Blu-Ray.com nem volt ennyire megengedő, az ottani kritikus leírt minden negatív jelzőt, amit csak rá lehet aggatni egy rossz filmre, és ugyanúgy ekézte a színészeket, mint a sztorit, a dizájnt, és minden mást.

Sajnáljuk, hogy megtörtént, de legalább könnyű lesz továbblépni. A határozottan jónak tűnő Doom Eternal november 22-én jelenik meg, azt mi sem fogjuk kihagyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)