Hirdetés

Itt vannak az első fotók az új Doom filmből

|

Már javában zajlik a forgatás, és néhány képnek köszönhetően most be is leshetünk a kulisszák mögé.

Hirdetés

Senkinek sem kell bemutatni a Doomot, ami a játékosok körében igazi klasszikus lett, de a filmes adaptáció terén elég szomorú történelme van. Viszont már folyamatban van egy újabb próbálkozás, amihez most meg is érkeztek az első fotók is.

Hirdetés

A film rendezője, Tony Giglio nemrég közzétett a Twitteren két képet, amelyek nagy valószínűséggel a forgatás helyszínéről származnak.

Giglio már korábban is megosztott követőivel egy fotót, amelyen néhány fegyver, illetve az UAC logó is látható.

Egy konkrét szereplő is felbukkant, méghozzá Dr. Betruger, akit Dominic Mafham játszik, és a színész a Twitteren osztott meg egy képet karakteréről.

Ti mit gondoltok, mennyire fog hasonlítani a film a játékokhoz? Az előző, 2005-ös Doom filmváltozatból csak egy jelenet maradt fent a köztudatban, emlékeztek még rá?

Ezek után miben reménykedhetünk most?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)