Hirdetés

A Valve végre elkezdi kiküldeni az elbaltázott Dota 2 Roshan szobrok új verzióit

|

Az eredetileg beígért gyűjtői kincs alulmúlta a várakozásokat, a Valve-nak pedig egészen idáig tartott, hogy találjon egy céget, amelyik az eredeti ígéretekhez hűen tudta legyártani a figurákat.

Hirdetés

A 2017-es Dota 2 Battle Pass volt az első alkalom, hogy a Valve egy extra ajándékot ígért a legelhivatottabb (és leggazdagabb) rajongóknak. Aki elérte a 2000-es szintet a bérleten, az egy ajándék Roshan figurát kaphatott, de annak minősége vitathatatlanul igencsak ócska lett.

Hirdetés

Egy Battle Pass önmagában nem túl drága mulatság, de azt még napi 8 órányi játékkal sem lehetett volna időben felszintezni 2000-re, hacsak az ember ki nem nyitotta a pénztárcáját, és nem vett további szinteket. Sokan több száz dollárt költöttek extra szintekre, így nyilván nem voltak boldogok, amikor aztán ez lett a jutalmuk:

Az érthető felháborodást sűrű bocsánatkérések követték, aztán elhallgatott a Valve, és egészen mostanáig nem értesítettek senkit a helyzetről. A Dota 2 csapata most megtörte a csendet, és bejelentették, hogy készen állnak az új, már sokkal jobb minőségű szobrok leszállítására.

A figurák mellé az érintettek egy-egy Roshan témájú játékbeli tárgyat is kapni fognak, bocsánatkérésképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)