Hirdetés

Dota anime készül a Netflixre, itt az első trailer

|

DOTA: Dragon's Blood, avagy DOTA: A sárkány vére címmel érkezik a Valve népszerű játékának rajzfilmes adaptációja.

Hirdetés

A hivatalos Dota 2 Twitter oldalon jelentették be a Valve játékainak világában játszódó új anime sorozatot, ezzel párhuzamosan pedig a Netflix is közzétette a széria első kedvcsináló videóját. Igen, ez a sorozat is a Netflixen debütál majd, hasonlóan sok más videójátékos adaptációhoz -  többek között Cyberpunk 2077, Resident Evil, Assassin's Creed, Tomb Raider és Sonic sorozat is készül a streamingplatformra.

A Dota-adaptáció Davion, a híres sárkánylovag történetét meséli el, a sorozatért pedig az a dél-koreai Studio MIR felel, akiknek korábban a The Legend of Korra és a Voltron: Legendary Defender szériákat is köszönhettük.

Hirdetés

Nem kell sokáig várnunk a bemutatóra sem, hiszen a DOTA: Dragon's Blood (avagy magyar címe szerint a DOTA: A sárkány vére) kicsivel több mint egy hónap múlva, 2021. március 25-én érkezik meg a Netflixre.

A sorozat bejelentő előzetesét alább nézhetitek meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)