Hirdetés

Nem igazán vágta földhöz Dr Disrespectet, hogy kitiltották a Twitchről

|

Rövid szünet után visszatért a népszerű streamer, és egy összefoglaló videót is hozott az E3-as kalandjairól.

Hirdetés

Az idei E3 időszakában nem csak az új játékokkal volt tele az internet, mivel az egyik legnépszerűbb streamer kisebb botrányt okozott a viselkedésével a rendezvényen, ahonnan aztán ki is penderítették, és még a Twitchen is letiltották. Ám a jelek szerint ez nem nagyon hatotta meg Dr Disrespectet.

Hirdetés

A videós egy több mint 10 perces anyagot töltött fel YouTube-csatornájára, ami gyakorlatilag egy összefoglaló az E3-as élő közvetítéséről. Nem igazán beszél az ügyről a videóban, de azért egy rövid WC-s jelenet is bekerült az összeállításba.

Egyébként szabadidejében Dr Disrespect összerakott egy vadonatúj emote-ot is a Twitchre, ami az előbb említett jelenet alapján készült el. Rajongói valószínűleg hasznát is veszik majd ennek az apró újdonságnak, ha egyszer visszatér a streamer a platformra, mivel várhatóan egy idő után lekerül a tiltás a csatornájáról. Legalábbis elég meglepő lenne, ha a Twitch örökre szakított volna a népszerű videóssal.

Ti követitek Dr Disrespect munkásságát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)