Hirdetés

Dr Disrespect easter egget találtak egy 11 évvel ezelőtti Call of Duty játékban

|

A Call of Duty: Modern Warfare 3 éppen második aranykorát éli, ennek köszönhetően pedig a rajongók ráleltek egy eddig észrevétlen Dr Disrespect utalásra.

Hirdetés

Az Activision 2011-es sikerjátéka, a Call of Duty: Modern Warfare 3 éppen nagy népszerűségnek örvend. Ennek oka valahol a nosztalgia és a Vanguard bukása között lehet, de akárhogy is, éppen rengetegen játszák a Modern Warfare akkori történetének záróakkordját.

Ennek volt köszönhető, hogy ModernWarzone is elővette a klasszikust, és miközben pörgette az egyjátékos missziókat rátalált egy ismerős névre. Dr Disrespect (polgári nevén Herschel "Guy" Beahm IV) a Call of Duty: Modern Warfare 3 fejlesztése alatt éppen közösségi menedzserként dolgozott a Sledgehammernél, és bár akkoriban még nem volt kifejezetten ismert személyiség, Dr Disrespect alteregója már akkor is létezett.

Hirdetés

Így fordulhatott elő, hogy ez az easter egg bekerült a 11 éves játékba, amit végül nem nagyon fedezett fel senki, mostanáig:

Disrespect egyébként mostanában nagyon sikeres a Twitch balhé ellenére is, és videós karrierje mellett visszatért a játékfejlesztéshez, éppen egy FPS-en dolgozik. Meglátjuk, hogy abból a projektből mi fog kisülni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)