Hirdetés

Dr Disrespect egészen meglepő dolgot csinált a Hitman 3 megjelenés kapcsán

|

A streamer egy közvetítés erejéig dobta a mostanra védjegyévé vált kinézetet és tisztelgett egy kicsit a Hitman széria előtt.

Hirdetés

Dr Disrespect az utóbbi időkben leginkább a balhéival került be a hírekbe, illetve azzal, hogy máig nem tisztázott okból összerúgta a port a Twitchel, ahonnan indoklás nélkül kipenderítették. A streamer ezután YouTube-on folytatta pályafutását, azóta pedig alig-alig hallani felőle. Tegnap a frissen megjelent Hitman 3-at pörgette, ehhez pedig egy kis különlegességgel is készült.

A jó doktor (polgári nevén Guy Beahm) többek között arról ismeretes, hogy mindig ugyanolyan ruhában és egy fekete parókában streamel. Ez a kinézet mostanra védjegyévé vált, és szinte mindenhol így mutatkozik. De most még ő is megemelte a "kalapját".

Hirdetés

Karrierje során nagyon ritkán történt eddig meg, hogy megvált ikonikus szerelésétől, most azonban a 47-es ügynök tiszteletére kicsit alakított a fizimiskáján, ahogy azt alább is láthatjátok:

Nyilvánvaló, hogy ezért ez egy közvetítésért Dr Disrespect nem borotválta tarra a fejét, hanem egy "bald cap" nevű, leginkább bőrszínű úszósapkára emlékeztető fejfedőt húzott a hajára. Ez vagy a tisztelet, vagy a vastag promóciós keret jele, döntsétek el magatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)