Hirdetés

Dr Disrespect szerint az Apex Legends is unalmas már

|

A streamer legutóbbi adásában kifejezetten frusztrált volt a Respawn üdvöskéjének állapota miatt.

Hirdetés

A híres FPS és battle royale streamernek mostanában elég sarkos véleménye van a "kedvenceiről". Volt, hogy a Call of Duty-t kritizálta, volt, hogy a még meg sem jelent Battlefield 2042-be kötött bele. Most megannyi csalódás után visszatért az Apex Legendshez, de ott sem talált új otthonra, sötétbe szorult szíve már nem képes szeretni.

Egy pár órás játék közben többször is említette, hogy mennyire unja a játékot, de az általános kiégés jelein túl egy értelmes indokot véltünk felfedezni az egész sopánkodás hátterében.

Hirdetés

A legnagyobb problémájának azt jelölte meg, hogy a pajzsok egyszerűen túl erősek az Apexben, és ez unalmassá teszi a dolgot számára. Egyes meccsek közben azon viccelődött, hogy mindjárt átlép a másik monitorára és elkezdi átnézni a levelesládáját.

"Unom. Le akarom törölni most azonnal, és soha többé nem akarok vele játszani."

Szerintetek igaza van a streamernek? Nektek hogy tetszik mostanában az Apex Legends helyzete? A legutóbbi frissítés milyen irányba vitte el a játékélményt számotokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)