Hirdetés

Dr Disrespect tarol YouTube-on, nincs oka siratni a Twitch-tiltást

|

A vita véget ért a Twitch és Dr Disrespect között, amire válaszul a Stream Hatchet közzétette a doki nézettségi adatait.

Hirdetés

Dr Disrespectet lehet szeretni vagy utálni, de az tagadhatatlan, hogy a gaming világ egyik legismertebb szereplőjévé nőtte ki magát. Ezért is volt meglepő, amikor Twitch kitiltotta őt a platformról 2020 nyarán.

A publikum azóta sem tudta meg, hogy mi volt a tiltás oka, de a lényeg, hogy Disrespect és a Twitch fejesei lezártnak tekintik az ügyet. Egyikük sem ismerte be, hogy hibás lenne bármiben, így a streamer YouTube-on folytatja karrierjét.

Hirdetés

Utóbbi egyáltalán nem tragédia, pláne, ha megnézzük a számait. A Stream Hatchet adatai szerint Disrespect csatornája 48,7 százalékot növekedett nézési idő tekintetében 2021 februárja és 2022 februárja között.

Ugyan a YouTube helyzete még mindig küszködik a streaming platformok harcában, de ez nem jelenti azt, hogy a tartalomgyártók között ne lenne olyan, akinél pörög az üzlet. Disrespectnek egyértelműen jól megy a szekere, így nincs is értelme arra számítani, hogy valaha visszakönyörögné magát a lila csapatba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)