Hirdetés

Újra él Dr Disrespect csatornája

|

Ahogy az a nagyok esetében lenni szokott, a tiltás most is mindössze két hétig tartott.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt, az E3 alatt történt, hogy a világ egyik top 10-es streamerét, Dr Disrespectet letiltotta a Twitch, miután egy nyilvános illemhelyen forgatott. Ezzel nem csak az oldal szabályzatát sértette meg, de a kaliforniai törvényeket is.

Hirdetés

Nem sokkal később YouTube-on tett közzé videót, láthatóan nem rázta meg az eset, és nyilván nem kért bocsánatot, mert nem eshet ki a karakterből. A tiltás, ahogy arra mindenki számított, csak eddig élt, Disrespect valószínűleg további szankciók nélkül streamelhet újra, és ha megteszi, alighanem rekordot dönt. A hosszabb szünetet tartó videósoknál ez így szokás. A chat már most pörög, a subok is, úgyhogy a videósnak nincs mitől tartania, sőt, még jól is járt az egész balhéval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)