Hirdetés

Dr Disrespect marad a Twitchnél, meghosszabbította a szerződését

|

Miközben több nagy streamer is platformot vált, Disrespect marad ott, ahol kezdte.

Hirdetés

DrDisrespect a Twitch egyik legnépszerűbb és legismertebb figurája, aki hatalmas számokat mozgat meg a platformon. A karaktert Guy Beahm alakítja, aki a karrierjével kapcsolatos legújabb hírt is karakterben mesélte el egy videóban. A lényeg, hogy Disrespect a szerződésének lejárta után nem váltott platformot, hanem meghosszabbította azt a Twitchnél.

Hirdetés

Beahm még 2015-ben kezdett streamelni, de a neve a PlayerUnknown's Battlegrounds-láz közepén lett ismert igazán. A DrDisrespect azóta is ezreknek nyomja a műsort mindenféle lövöldékkel. A Twitchnek meglehetősen fontos szereplője ő a maga 4 millió ottani követőjével, de a YouTube-on is jelen van, ahol 1,4 millió feliratkozó figyeli a tartalmait.

A Twitch emberei valószínűleg nyugodtabban alszanak Disrespect megtartásával, miután elveszítették Ninját, Shroudot és még több kisebb-nagyobb tartalomgyártót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)