Hirdetés

DrDisrespect visszatért Twitchre, megint hatalmasat kaszált vele

|

A két hetes kitiltás után rajongók tízezrei üdvözölték a streamert az első napon.

Hirdetés

Miután az E3 egyik mosdójából streamelt, Guy Beahm, alias DrDisrespect nemcsak a rendezvényről lett kidobva, hanem a Twitch is eltiltotta egy rövid időre. Várható volt, hogy a ban nem tart majd sokáig, két héttel később vissza is kapta a csatornáját.

Hirdetés

Bár a visszatérés koránt sem volt akkora, mint amikor önszántából hagyott ki két hónapot (akkor több, mint 400 ezer néző ült a monitorok előtt), így is több mint 80 ezren csatlakoztak be egyszerre, hogy belekukkantsanak az adásba. A streamer nem hozta fel az esetet, de megmutatta az emote-ot, amit ennek emlékére talált ki, csak a Twitch nem engedte a használatát.

Nézd meg DrDisrespect Video Game Vengeance | @DrDisrespect című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az E3 előtt 20 ezer néző körül voltak a legjobb streamjei, most viszont még a bevezető utáni PUBG-t is több mint 40 ezren nézték, közben pedig záporoztak a feliratkozások és a több száz dolláros donationök. Bár a szponzorok valószínűleg nem vették túl jó néven a negatív PR-t (a ROG logó például el is tűnt az overlay-ből, de a streamer szerint közös megegyezéssel döntöttek így), Beahmnek valószínűleg jól jött a reklám, és most néhány hónapig megint nem kell aggódnia a nézettség miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)