Hirdetés

Dr Disrespect üdítőt reklámoz az NBA 2K23 sztorimódjában

|

A 2K Games népszerű kosaras sorozata igen komoly együttműködésekkel erősít a következő megjelenésben, bár a kritikusokat valószínűleg ez sem fogja meggyőzni.

Hirdetés

A 2K Games kosaras sorozata a FIFA szériához hasonlóan hatalmas népszerűségnek örvend az, ám sajnos az üzleti modell jellegéből adódóan ugyanazokkal a problémákkal is küzd: minden évben felmerül a kérdés, hogy vajon meg tud-e újulni érdemben a játék ilyen rövid idő alatt, de sajnos a legtöbb esetben a gamerek maguk is nagyon jól tudják a választ.

Az NBA 2K23 most különösen nehéz helyzetben van, hiszen nemrég a 2K Games kijelentette, hogy nem fognak komolyabb változtatásokat eszközölni a PC-s verzión, hanem csakis a legszükségesebb dolgokat frissítik, amivel természetesen nem nyerték el a PC-s rajongótábor bizalmát. 

Hirdetés

A kiadó most egy újabb bejelentést tett a játékkal kapcsolatban, ami szintén okozhat némi kavarodást, ugyanis kiderült, hogy az NBA 2K23 sztori módjában nem más tűnik majd fel, mint a gaming világ egyik legnépszerűbb és ugyanakkor legellentmondásosabb streamere, Dr Disrespect, aki a Mountain Dew és a 2K Games együttműködésében fog majd szerepet vállalni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egészen pontosan arról van szó, hogy Dr Disrespect NPC-ként fog majd szerepelni a játék sztorimódjában, ahol különféle kihívásokat teljesíthetünk a kérésére, jutalmul pedig karakterünk pózolhat vele egy hatalmas Mountain Dew reklámtáblán. Az üdítőital ezen kívül még többféle promócióval készül majd, szóval a 2K Games tényleg nagyon megtolta a marketingszekeret, már csak az a kérdés, hogy ez hozzátesz-e majd bármit az élményhez.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)