Hirdetés

Dr Disrespect visszatért a Twitchre, bár nem szándékosan

|

A doktor már nem rendel, legalábbis ami a Twitch.tv-t illeti. A legendás streamer talált magának új otthont és éli világát, viszont egy estére megint ő lett a beszédtéma a lila csapatnál.

Hirdetés

Guy "Dr Disrespect" Beahm egy vaskos büntetést kapott tavaly a Twitchtől: a streamer valószínűleg sosem térhet vissza az oldalra, és a mai napig nem tudni, hogy miért. Találgatásokból van elég, de amíg Disrespect be nem váltja a jogi eljárással kapcsolatos fenyegetéseit, addig valószínűleg nem fogjuk megkapni a tényleges válaszokat.

Mindettől függetlenül Disrespect hétfő este felbukkant a platformon egy Mountain Dew Game Fuel reklámban.

Hirdetés

A Code Red Warzone esemény közepén ment le a hirdetés, amit a közösség nagy üdvrivalgással fogadott. Sokan már arról kezdtek pletykálni, hogy Beahm visszatérhet a platformra, de valójában erről szó sincs. Az egész csak egy véletlen baleset műve volt, a felelősök pedig már elnézést is kértek az egészért.

"Ez őszinte baleset volt. Már fel is kerestük a Twitchet és magunk számoltunk be nekik az esetről."

A szervező, BoomTV azonnal bocsánatot kért, mivel saját bevallásuk szerint az adott reklám kiválasztása nem volt szándékos.

A reklám keltette pletykák legalább megmutatták, hogy Disrespectet még mindig sokan várják vissza a lila sarokban. Akárhogy is Beahm nagyon jól megvan a YouTube streamjén, és ha csak valami drasztikus változás nem történik, akkor valószínűleg nem fogjuk egyhamar viszontlátni a Twitch.tv-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)