Hirdetés

Dr Disrespectnek máris gondja van a Battlefield 2042-vel

|

Arról azért szívesen vitatkoznánk vele, hogy ez mennyire jogos felvetés.

Hirdetés

Dr Disrespect, mint ahogy a neve is jól mutatja, sosem arról volt híres, hogy befogná a száját, ami egy cseppet is problémás számára. A vitatott megítélésű streamer megannyi játék után most a Battlefield 2042-be is páros lábbal szállt bele, a véleménye létjogosultságáról azonban nem egészen vagyunk meggyőzve.

A Battlefield 2042 először egy kedvcsináló cinematic videóval mutatkozott be, majd a Microsoft E3 konferenciáján végre egy több perces gameplay anyagot is láthattunk. Ugyan a játékosok több részletbe is belekötöttek a két videóval kapcsolatban, túlnyomó többségben inkább a kampány hiánya az, ami sokaknak gondot jelent.

Hirdetés

Dr Disrespect azonban más aspektusán akadt fenn az E3 alatt bemutatott videónak. Szerinte a Battlefield 2042 grafikája finoman szólva is nagyon gyenge.

"Őszinte leszek, bocsássatok meg. Ennél a grafikánál még az öreg Xbox 360 konzolomon is láttam szebbet. 4K-ban van ugye? Igen, ez a 4K felbontás."

Ugyan az E3 alatt bemutatott gameplay videó már némileg releváns lehet a grafika megítélésével kapcsolatban, mégsem szabad elfelejteni, hogy az anyag egy pre-alpha verzióval készült és nem is nyers, tehát nem tudhatjuk, hogy a tömörítések során mennyit romlott a minősége.

A Battlefield fejlesztői a megjelenés előtt több tesztidőszakot is terveznek, így mindenképp érdemes ezeket megvárni, mielőtt kijelentjük, hogy esetleg a grafikában is az elvárások alatt teljesít az idén megjelenő epizód.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)